Goedkope opslag al vanaf 1,5m3

Opslagbox Leeuwarden heeft units in elk formaat. Van garagebox, meubel opslag,
inboedel opslag tot opslag voor uw verzameling kunst.

Boek nu online en krijg de 1e maand 50% korting

Kies online uw box uit

Reserveer direct uw opslagruimte

Kies op onze website uw locatie. Bekijk de ruimte die u nodig heeft en voor hulp gebruik onze Ruimte calculator. Bekijk het overzicht met plattegrond en zoek een beschikbare ruimte die bij uw wensen past. Groen is per direct beschikbaar en oranje is op korte termijn beschikbaar.

 

Ontvang uw contract met gebruiksaanwijzigen per email

Wanneer u uw gewenste ruimte heeft gevonden dan kunt u deze direct boeken door uw gegevens in te vullen, akkoord op onze algemene voorwaarden te geven en daarna het formulier te versturen(druk op knop “OPSLAAN”). U komt nu in he betaalscherm. Na betaling wordt het contract automatisch aangemaakt en samen met de algemene voorwaarden, ter bevestiging van uw reservering, aan u per email toegezonden. U ontvangt ook per mail de gebruiksaanwijzingen hoe alles werkt en dat is heel eenvoudig. U kunt nu vanaf de ingangsdatum uw geboekte opslagbox gebruiken. Boek nu hier online.

 

Vrijwel direct toegang

Wanneer u uw contract heeft ontvangen dan ontvangt u ook een SMS met hierin de gegevens waardoor u toegang heeft tot onze locatie. In de door u uitgekozen box hangt aan de rechterzijde uw slot en sleutel klaar. U kunt nu direct aan de gang met opslaan van uw goederen.