Mooi nieuws voor klanten van Opslagbox Leeuwarden. Bij het inrichten van je opslagruimte kun je gratis gebruikmaken van een ruime aanhanger! De aanhanger kan zonder speciaal rijbewijs gebruikt worden met een maximaal laadvermogen van 750 kg.

Met de gratis aanhanger kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je spullen van je huis naar je opslagruimte bij Opslagbox Leeuwarden gebruiken. De aanhanger beschikt over een ruime laadruimte waarin je veel spullen kwijt kunt; ideaal om snel en efficiënt jouw opslagruimte in te richten! De aanhanger is dus twee uur gratis te gebruiken voor klanten van Opslagbox Leeuwarden, maar het los huren van de aanhanger is natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Je kan ideaal de aanhanger gebruiken om je inboedel te verhuizen. Maar ook je voorraad voor bijvoorbeeld je webshop kanje ideaal hiermee verhuizen.

Wil je meteen bij Opslagbox Leeuwarden een opslagruimte huren en de aanhanger gebruiken Kik dan hier

Meer informatie kunt Opslagbox Leeuwarden bij ons op de website vinden. Klik hier.

Voordelen tijdelijke opslag Leeuwarden

Mensen hebben behoefte aan tijdelijke opslag omdat er enkele zeer waardevolle voordelen aan hangen. De totale lijst aan voordelen van tijdelijke opslag is relatief lang. Echter zijn de belangrijkste punten toch wel de volgende:

  • Goedkoop: Bij Opslagbox Leeuwarden hechten we veel waarde aan duidelijkheid en klantvriendelijkheid. Dit houdt onder andere in dat we onze service zo goedkoop mogelijk aan u aanbieden. U hoeft bijvoorbeeld alleen te betalen voor de specifieke dagen dat u gebruik maakt van de tijdelijke opslag Leeuwarden. Bovendien hoeft u geen borg te betalen en komen er geen onnodige extra kosten bij onze service kijken.
  • Geen tijdslimiet: Daar komt nog bij dat er geen sprake is van een tijdslimiet. U kunt zo lang gebruikmaken van de tijdelijke opslag als dat u zelf wilt. Mocht u van te voren dus nog niet precies weten hoelang u de tijdelijke opslag Leeuwarden precies nodig gaat hebben, dan is dit geen reden om u zorgen te maken. Alle mogelijkheden liggen bij ons op tafel.
  • Extreem veilig: We hebben specifiek geïnvesteerd in een hoge mate van veiligheid. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er alarmsystemen, camera’s, brandbeveiliging en toegangssystemen zijn geïnstalleerd. Deze zorgen ervoor dat de veiligheid op alle vlakken is gewaarborgd. U kunt met een gerust hart uw spullen bij ons achterlaten.
  • 24/7 bereikbaarheid: U heeft altijd toegang tot uw tijdelijke opslag. Het maakt daarbij niet uit of het bijvoorbeeld om een feestdag of het weekend gaat. Ook ’s nachts heeft u altijd toegang tot onze voorzieningen. Mocht u op een bepaald moment met vragen zitten of behoefte hebben aan extra informatie, dan is er altijd de optie om contact met ons op te nemen. We zijn altijd voor u bereikbaar.